Omdömen

Nedan kan du läsa vad några personer uttryckt om mitt arbete som spänner från traumahantering till jobbcoaching


"Efter ett antal kontakter stötte jag på Henrik Lund, som med sin bakgrund och kunskap direkt plockade upp vad jag pratade om utan att jag ens gått in på djupet, utan han tog det på undertonerna och förstod vad jag gått igenom, men framförallt fortsätter att gå igenom på daglig basis för att hålla mig så att säga gående.

Fick svar och framförallt bekräftat många tankar och analyser jag själv arbetat med genom åren. Min väg framåt har och är på daglig basis kantad av självanalys, reflektioner, avslappningsövningar samt andningsövningar, finns trendigare ord för dessa verktyg som jag håller mig ifrån att använda.

Dessa övningar hjälper mig i förebyggande syfte samt att komma tillbaka efter att bägaren runnit över och Jag behöver återhämtning både fysiskt och mentalt.
Fick med mig många nya sätt att förhålla mig till vardagen, samt ett djupare förstående av hjärnan o kroppens beteende speciellt efter sviterna av långvarigt  utmattningssyndrom. 
Tack Henrik!"


"Livet är bättre nu, jag trivs med min utbildning och jag ser en framtid, detta är något jag alltid har haft svårt med, att se mig själv med en framtid; men nu känner jag att jag har hittat min sol jag ska följa :)
Jag kommer alltid vara tacksam för den hjälpen du gav mig, jag har kunnat ändra mitt synsätt på många saker!
Och för en 25-årig kvinna som har varit fast i sitt egna huvud och destruktiva tankar sedan barndomen så känner jag att jag äntligen kan se min framtid igen, allt detta för att du lyssnade och frågade frågor jag inte tänkte på innan, ibland är allt som krävs för en bättre framtid, en Henrik Lund, haha.
Vasen är hel och blommorna blommar för fullt! :D
Jag önskar dig lycka framöver! :D"


"Tack för din insats, den har hjälpt mig framåt på många olika sätt. Fortsätt att coacha, det gör du bra:)"


"Jag har fått mera tillit och trygghet i mig själv. Du har bidragit till större trygghet i att möta mig själv och det jag har inuti, känslor och rädslor. Det är ett bra verktyg som fungerar väl."


"Jag har lärt mig många knep och tricks för hur jag ska hitta nya jobb via olika plattformar. Fått nya perspektiv och förståelse för arbetsmarknaden. Blivit motiverad och peppad att anta nya utmaningar, tagit nästa steg ut ur comfortzonen. Äger nu en hel verktygslåda full med bra tips inför intervjuer och eventuell anställning."


"Jag tyckte väldigt mycket om våra samtal för att det kändes enkelt att prata med dig och att förstå vad jag behövde göra för att gå vidare."


"Jag är tacksam för dina synpunkter och tankar som jag har fått ta del av. Jag har mycket att lära mig men du har hjälpt mig att komma på ett bättre spår dessa veckor vi har pratat.
Jag är en känslig person som inte vet vart min plats är i världen, med din hjälp så kan jag börja inse det nu, det kommer inte bli lätt men jag kommer ta nytta av dina lärdomar du har lärt och jag kan äntligen ta tag i mitt helande.
Jag brukar säga att "Det är livet på en pinne", livet är en balansgång som är svår att gå på, man faller ofta. Det viktiga är att man tar sig upp igen.
Man möter människor i sitt liv som lär en mycket, även om jag kanske inte är en sådan person för andra så kommer jag ihåg människor som lär mig om livet eller mig själv, jag är tacksam för dessa människor som finns eller försvinner ur mitt liv; tack."


"Jag har haft dig som coach några månader och måste säga att du har kommit med många nya infallsvinklar när det gäller jobbsökande. Alltifrån jobbsökande via att marknadsföra sig själv och ta fasta på de erfarenheter man har.  Själv har du och jag diskuterat spontanansökningar som ett sätt att få ett jobb. Alt. Presentera sig själv.
Nu fick jag ett jobb och det mycket tack vare den push du gav mig.  La in en spontanansökning utan att det var utannonserat som jobb. Och det gav resultat.
Precis det stöd och det man behöver som arbetssökande."


"Tack Henrik för att du hjälpte XX igår. Det blev ju fantastiskt bra. Hon ringde mig igår och sa att det var många bitar som föll på plats. Hoppas du förstår hur bra du är! Toppentack och stor kram".


Efter att ha guidat en person i Mindful Tapping, dessutom på distans över telefon, hör jag i andra änden: "Men...värken ä borta. Jag fattar inte vart den tog vägen. Tack Henrik!"


"Jag föredrog våra samtal och att få reflektera och bolla med dig. Det var det som gav mig mest, inte Tappingen, även om den var ok i stunden. Lite obekvämt att sitta och blunda framför dig. Utanför min Comfort zon, så jag var imponerad över att jag gjorde det och det fungerade. Du utstrålade  lugn och pålitlighet vilket underlättade.
Skulle önska att du kunde få handleda oss alla tillsammans, någon gång i samtal om relationer och roller på arbetet. Om värden, etik och sin önskade riktning."